lauantai 11. tammikuuta 2014

Blogin rakentaminen.. asioiden rajaaminen.
Äärettömän vaikeaa - pohtiminen tuppaa jäämään jo tähän kohtaan. Blogissa lähinnä tarkoitus tutkailla koiran kouluttamista ja asioiden rakentamista johonkin tilanteeseen..ja ihan omalta kannalta, mikä on usein aina monimutkainen kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Tutkailla ajoittain , elkää ystävät säikähtäkö.. Pohdintoja  muidenkin koirista ja niiden tekemisestä. Tässä vaiheessa elämää ympärillä riittää samanhenkisiä; mutta hyvinkin eritavoin asiasta ajattelevia tuntevia ihmisiä..

Eläimen kouluttamisessa teoria ja keskustelu on meitä ihmisiä varten.. Periaatteessa eläimen kouluttaminen on "yksinkertaisten ihmisten yksinkertainen laji" mutta kun sitä käy tekemään.. se jostain syystä vain loppupeleissä ei sitä olekkaan..
millään lailla.

Blogiin ilmestyy välillä varmasti mitä ihmeellisimpiä videoita omista retkistä kummallisessa koiramaailmassa.. kokeiluja..

Blogiin ilmestyy varmasti itseni tuntien mitä ihmeellisempiä ja ihmeellisimpiä pohdintoja ihan kaikesta.. koitan vain rajata suurimman osan siitä mitä sylki näppäimille heittää..
Sillä maailma on edelleen minun silmissäni kaikilla tasoillaan hyvin ihmeellinen ja hämmästyttävä paikka elää ja olla.. tehdä ja ihmetellä..
maailma on..
ja se hämmästyttää kummastuttaa.. isompaakin kulkijaa..
joten tässä tämä..
lähinnä kait blogia pitää itselleen.. vaan jos ketä kiinnostaa tutkailla..hermostua .. yllättyä .. tai muuten vain tavata ja ehkä löytää jotakin omaan ajatusmaailmaan sytykettä.. niin siittä vaan..
päxäEi kommentteja:

Lähetä kommentti