lauantai 11. tammikuuta 2014

koiralaumaani tutustumista..
Heldalan Bandit "Popi"

Kaikki elikothan ne on meikäläisen edessä aina olleet viisaita; viisaampiakin voisi sanoa. Minulla on syvä usko, että jokainen vähänkin asiaan syventynyt sen tietää. Mikäli sitten taas ei  asian kanssa ole tullut tutuksi, eikä usko näillä  vuosikymmenillä olevan ihmisen tarinointia, kannattaa ihan yrittää jotakin niille elikoille opettaa.  Havaittuaan, että homma ei toimi,  niin ainakin jossain määrin kannattaa yrittää ymmärtää, jotta mitä ja miksi ne pimeinä hetkinään puuhaavat ja pohtivat.
Tällähetkellä laumassamme vanhin ja viisain otus on mittelspitz uros. Titeleineen; SF  MVA;  V 2000 Heldalan Bandit "Popi".  5.1.2014 herralle rätvähti korkia ikä täyteen.  Kaikki 15 vuotta se on maankamaraa mittaillut aina yhtä itsevarmana otuksena. Yhden pentueen isäksikin se joutui; 4 pientä karvalasta se aikaansai.. Yksinkertainen juttu se oli hoitaa sen mielestä, se isäksi tulo - niinkuin se isä nimikkeellä toimiville se katraan kasvatus kuulemma kuuluu olevan.. no ei siitä sen enempiä.

Video joka on jouluna 2013 rakenneltu.. lumettomassa talvessa.. kertokoon elävä kuva Popipapan syviä ajatuksia..  selventäköön sen olemusta. Tällähetkellä se korkean ikänsä johdosta lähinnä keskittyy ilmastonmuutoksen pohdintaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti